Koirat & Janniina

MIKSI MINUSTA TULI KOIRAHIEROJA?

Hurahdin koiriin kymmenenvuotiaana, kun perheeseeni tuli ensimmäinen koira. Nykyään kotonani asuu kanssani innokkaat portugalinvesikoirat Daya ja Lady, espanjanvesikoira Diva sekä välillä lisäystä laumaan tuo pointteri Stella, jotka huolehtivat, että pääsen päivittäin lenkille metsään eikä arjesta puutu vauhtia. Omien koirien kanssa käymme paljon näyttelyissä sekä Suomessa että ulkomailla. Harrastamme myös rallytokoa ja noseworkia.

Hurahdin koiranäyttely maailmaan ensimmäisen koiramme saavuttua ja kiersimme ja kokeilimme kaikki kissanristiäisistä lähtien. Koiranäyttelyt veivät minut mukanaan. Kiersin aktiivisesti myös nuorten koiranesittämis kilpailuja, junior handleria, jossa parhaimpina sijoituksina oli mm. SM5 sekä useamman kerran oman Pohjois-Savon piirinmestaruus. Koiranäyttelyiden lisäksi olen kisannut koirieni kanssa agilityssä, rallytokossa, käynyt luonnekuvauksissa/testeissä, harrastanut noseworkia, tokoa, jäljestystä ja kokeillut milloin mitäkin. Minun periaatteisiini kuuluu, että haluan tarjota koirilleni monipuolista ja niille tyypillistä ja kivaa tekemistä! Harrastuksien lisäksi haluan tarjota koirilleni myös mahdollisimman monipuolisen ja liikunnallisen arjen. Liike on lääkettä monessa asiassa!

Olen käynyt koirieni kanssa koirahierojalla ja sen kautta huomasin kiinnostuvani koirahierojan töistä itsekin. Opiskelin koirahierontaa Tampereen koirahierojakoulussa. Minulle koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää ja koirahierojan työssä saan jakaa tietoa myös muille. Olen saanut töiden kautta tavata monta ihanaa ja erilaista koiraa sekä heidän omistajiaan, mikä on minulle työn antoisin puoli. Nautin, kun näen hieronnan auttavan koirien olemusta ja oloa. 

 

janniinakoirahieroja.jpg